Over Baloise

Goed verzekerd met Baloise

Baloise heeft een rijke historie en een uitdagende toekomst. We komen oorspronkelijk uit Zwitserland, hebben ruim 150 jaar ervaring en denken graag verder dan andere verzekeraars.


Baloise Group

Met ruim 9.000 bevlogen werknemers werkt de Baloise Group in Europa aan een veilige wereld. Met betaalbare verzekeringen, kwaliteitsvolle pensioenen en intelligente preventie.


Zwitserse roots

Baloise is onderdeel van de beursgenoteerde Zwitserse Baloise Group. In Nederland zijn we een relatief gezien nieuwe speler, maar we zijn al sinds 1863 een sterke en betrouwbare financiële dienstverlener. In Nederland zijn we sinds 1993 actief als onderdeel van het Belgische Baloise Belgium NV in de automotive sector.


Hoofdkantoor Bazel

De Baloise Group werkt vanuit het hoofdkantoor in het Zwitserse Bazel aan innovatieve verzekeringen, slimme preventie en verregaande service.


De eerste keuze voor veiligheid

De Baloise Group is een sterke Europese aanbieder van verzekeringen en pensioenoplossingen. Centraal in alle activiteiten staat onze missie ‘een veilige wereld’: werken aan een veilige wereld voor onze klanten, voorbij verzekeringen en verzekeringsrisico’s.


Gewoon goed verzekerd

De best mogelijke klantenservice, gecombineerd met betrouwbare producten en diensten, maakt Baloise Group de eerste keuze voor mensen die zich ‘simply safe’ willen voelen.

Bijzondere missie

Baloise bouwt aan een veilige, gezonde en aangename wereld. We willen meer zijn dan alleen een verzekeraar. Daarom zetten we onze schouders onder verschillende initiatieven, organisaties en projecten op sociaal, sportief en cultureel vlak. Zie welke initiatieven onze moeder in België ondersteunt voor sponsoring. In Nederland willen we een veilige wereld voor onze klanten. We zetten in op betaalbare verzekeringen en het stimuleren van veilig rijgedrag.

Ontdek onze experts

Onze medewerkers zijn bijzonder bedreven, hebben een groot inlevingsvermogen en houden van resultaten. Je kunt altijd rekenen op hun expertise, bevlogenheid en innovatiekracht.

Wij selecteren ons personeel op basis van natuurlijke klantgerichtheid en service gericht denken. Naast natuurlijk de noodzakelijke verzekeringstechnische diploma’s willen we dat onze medewerkers denken vanuit de gedachte “hoe wil je zelf dat anderen jou benaderen, benader anderen dan ook op diezelfde wijze”. Al onze medewerkers worden gescreend op integriteit en betrouwbaarheid.

Bij Baloise worden we niet beloond op de aantallen nieuwe verzekeringen die onze medewerkers afsluiten maar gewoon op basis van een vast salaris en klantgericht handelen. We zijn uit op duurzame klantrelaties zodat wij samen met onze klanten aan een veiligere samenleving kunnen werken.