Onze autoverzekering

Bereken je premie

Zorgeloos verzekerd

Bij Polestar Insurance bepaal je zelf de dekking en de premie van je autoverzekering. Je kunt kiezen voor een voordelige basis WA-verzekering. Wil je meer dekking? Dan past de beperkte casco dekking misschien beter bij je. Wil je optimaal verzekerd zijn, kies dan voor de volledige casco dekking: onze allrisk verzekering.

Welke autoverzekering past bij jou?

Dat hangt af van je auto en je wensen. Vaak geldt: hoe ouder de auto, hoe minder uitgebreid de verzekering. Kijk daarom naar de autowaarde, maar ook naar je eigen rijgedrag, het aantal schadevrije jaren en de korting die je krijgt.

 


Hulp bij schade en pech

Je krijgt hulp als jouw auto of de bestuurder niet meer verder kan rijden door een verkeersongeval, brand of een andere plotselinge oorzaak van buiten de auto. Is je auto All Risk verzekerd dan heb je ook recht op hulp als je auto niet meer verder kan rijden door een mechanische of technische storing (pechhulp). Je kan de pechhulp uitbreiden met pechhulp in je eigen woonplaats. Welke hulp je precies krijgt, is afhankelijk van je verzekering. Bekijk hiervoor onze polisvoorwaarden.


Wel of geen eigen risico?

Elke verzekering kunnen we aanpassen aan jouw wensen. Voor de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen. We bespreken dan graag me je de mogelijkheden.


Accessoires meeverzekerd

Heb je een trekhaak of dakdragers? Geen zorgen, accessoires of andere extra’s die niet bij de standaarduitvoering horen, zijn standaard tot € 1.000,- meeverzekerd bij een Casco dekking. Heb je een hoger bedrag aan accessoires dan kun je deze onbeperkt meeverzekeren. Je betaalt de premie over de totale waarde (incl. accessoires) van de auto.


Onze richtlijnen

Gemiddeld genomen kiezen onze klanten voor auto’s tot 6 jaar oud onze autoverzekering WA+ Casco. Na 6 jaar is de waarde van de auto gedaald en kiest men vaker voor een WA+ Beperkt Casco. Voor een auto vanaf 11 jaar gaat de keuze het meest naar WA.

Informatie aanvullende verzekeringen

Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden van de verzekeringen die aanvullend op de autoverzekering kunnen worden gesloten.


Ongevallen-inzittenden verzekering

Met onze ongevallen-inzittendenverzekering ben je verzekerd in het geval je blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval met je auto. De verzekering geldt voor maximaal 5 personen in je auto, ook voor de bestuurder. We betalen dan een vooraf vastgesteld bedrag aan de bestuurder en/of de passagiers. Het maakt niet uit wie er schuld heeft aan het ongeval. Hoe ernstiger de blijvende invaliditeit is, hoe hoger het bedrag dat we uitkeren.


Schadeverzekering voor inzittenden

In plaats van de ongevallen-inzittendenverzekering kun je ook kiezen voor onze uitgebreide variant: Schadeverzekering inzittenden. De inzittenden zijn dan, in het geval ze gewond raken of overlijden door een verkeersongeval, verzekerd voor hun werkelijke schade tot een bedrag van maximaal € 1.000.000,- per verkeersongeval.


Rechtsbijstandverzekering

Met de rechtsbijstandverzekering ontvang je juridische hulp bij een conflict dat ontstaan is na schade. Je wil dat anderen jouw schade betalen? Wij helpen je daarmee.

Hoe zeg ik mijn verzekering op?

Wij doen er alles aan om je tevreden te houden. Wil je toch van je verzekering af? Dan kun je dat zelf op elk moment doen via login. Je ontvangt dan van ons een polis waarin staat dat je verzekering gestopt is. Op de polis staat of je premie van ons terugkrijgt en hoeveel. Als wij de verzekering voor je beëindigen, omdat je dat ons verzoekt per brief of mail, brengen wij € 18,15 aan administratiekosten in rekening. Dit bedrag is inclusief 21% assurantiebelasting.

Meer weten over de inhoud van onze autoverzekeringen?

Ontdek de verregaande service en het echte voordeel van Polestar Insurance in onze:

Heb je nog vragen?

We helpen je graag.